Tours

Ga mee met een georganiseerde busreis of bezoek de Land Art in Flevoland op eigen gelegenheid. Voor grote en kleine groepen organiseren wij ook tours op maat.

Georganiseerde bustours

Van juni tot en met september 2020 vinden georganiseerde bustours langs de landschapskunstwerken van Flevoland plaats. De bus vertrekt vanaf KAF in Almere of station Lelystad, en voor lunch wordt gezorgd. De korte tours duren van 10.00 tot 17.00 uur, de tours langs alle landschapskunstwerken duren van 9.30 tot 19.30 uur. In 2020 organiseert Land Art Flevoland voor het eerst een tour voor mindervaliden, en ook vindt voor het eerst een tour op zaterdag plaats. De programma's worden begin 2020 bekendgemaakt. Dit zijn alvast de data:

- zondag 28 juni; Mindervalidentour

- zondag 26 juli: Alle 9 kunstwerken-tour

- zaterdag 29 augustus: Zaterdagtour

- zondag 27 september: Alle 9 kunstwerken-tour

Let op

Let op: niet alle kunstwerken zijn optimaal toegankelijk voor mindervaliden. Indien u beschikt over een rolstoel raden wij aan deze mee te nemen, aangezien sommige kunstwerken alleen per voet bereikt kunnen worden. Geef van tevoren aan of u een inklapbare rolstoel meeneemt, zodat wij de busmaatschappij kunnen informeren. De afstanden variëren van een aantal meter tot 500 meter. Daarnaast raden we (waterdichte) wandelschoenen aan.