Tours

Ga mee met een georganiseerde busreis (van mei t/m september elke laatste zondag van de maand) of bezoek de Land Art in Flevoland op eigen gelegenheid. Voor grote en kleine groepen organiseren wij ook tours op maat.

Georganiseerde bustours

Van mei tot en met september vinden elke laatste zondag van de maand georganiseerde tours plaats. Elke tour heeft een ander onderwerp of gebied en tijdens iedere tour geeft een kenner een toelichting. Zo is er in 2019 een tour waarin de kunstwerken gekoppeld worden aan de ontstaansgeschiedenis van Flevoland; een kunsthistorische tour over de Land Art in Flevoland in internationaal perspectief; een route door het oudere Noorden en een route door het relatief jongere Zuiden van Flevoland; en voor de fanatiekelingen een tour langs alle negen landschapskunstwerken.

Let op

Let op: de kunstwerken zijn niet optimaal toegankelijk voor minder validen. Indien u beschikt over een rolstoel raden wij aan deze mee te nemen, aangezien sommige kunstwerken alleen per voet bereikt kunnen worden. Geef van tevoren aan of u een inklapbare rolstoel meeneemt, zodat wij de busmaatschappij kunnen informeren. De afstanden variëren van een aantal meter tot 500 meter. Daarnaast raden we (waterdichte) wandelschoenen aan.