→ Tours Land Art Flevoland

Foto: Tor Jonsson
Foto: Tor Jonsson

Ga mee met een georganiseerde busreis (van mei t/m september elke laatste zondag van de maand) of bezoek de Land Art in Flevoland op eigen gelegenheid. Voor grote en kleine groepen organiseren wij ook tours op maat.

Let op: de kunstwerken zijn niet optimaal toegankelijk voor minder validen. Indien u beschikt over een rolstoel raden wij aan deze mee te nemen, aangezien sommige kunstwerken alleen per voet bereikt kunnen worden. Geef van tevoren aan of u een inklapbare rolstoel meeneemt, zodat wij de busmaatschappij kunnen informeren. De afstanden variëren van een aantal meter tot 500 meter. Daarnaast raden we (waterdichte) wandelschoenen aan.

Georganiseerde bustours

Van mei tot en met september vinden elke laatste zondag van de maand georganiseerde tours plaats. Vanaf vertrekpunt KAF in Almere (om 10:00 uur) rijdt u met een bus langs alle landschapskunstwerken. Onderweg vertelt een professionele gids over de kunstwerken, het landschap en het ontstaan van de Flevopolder. De dag eindigt rond 18:00 weer bij KAF.

De kosten van deze tour bedragen € 49,50 (dit is inclusief vervoer per bus, gids, koffie, thee en luxe lunchpakket). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marie-Josée Röselaers via marie-josee@landartflevoland.nl

De data voor de tours van 2019 worden binnenkort bekend gemaakt. Kaartverkoop loopt via de website van KAF.

Tours op maat

Voor groepen studenten, professionals, vrienden of familie kunnen wij tours op maat samenstellen. We bieden ook Engels- en Duitstalige tours aan. De kosten voor de gids, de lunch, de bus, de organisatie en eventuele extra’s worden dan aan u doorberekend. Tijdens deze tours kunnen ook andere locaties in Flevoland worden bezocht. Neem voor meer informatie contact op met Marie-Josée Röselaers via marie-josee@landartflevoland.nl.

DIY Tours

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de Land Art gaan bekijken. Kijk op onze pagina met locaties en routebeschrijving om te zien waar de Land Art te vinden is en hoe u er kunt komen.

Tips om onderweg te lunchen:
*Stadslandgoed De Kemphaan vlakbij De Groene Kathedraal van Marinus Boezem in Almere.
*De Taveerne bij Batavialand vlakbij Exposure van Antony Gormley in Lelystad.
*De Cantine bij Batavialand vlakbij Exposure van Antony Gormley in Lelystad.
*Hotel Van Saaze in de buurt van PIER+HORIZON van Paul de Kort bij Kraggenburg.
*Het Wapen van Ens in de omgeving van PIER+HORIZON van Paul de Kort bij Kraggenburg.
*De Oude Bieb in de omgeving van Sea Level van Richard Serra in Zeewolde