Tours Land Art Flevoland

Ga mee met een georganiseerde busreis (van mei t/m september elke laatste zondag van de maand) of bezoek de Land Art in Flevoland op eigen gelegenheid. Voor grote en kleine groepen organiseren wij ook tours op maat.

Georganiseerde bustours

Van mei tot en met september vinden elke laatste zondag van de maand georganiseerde dagtochten plaats. Vanaf vertrekpunt KAF in Almere (om 10:00 uur) rijdt u met een bus langs alle landschapskunstwerken. Onderweg vertelt een professionele gids over de kunstwerken, het landschap en het ontstaan van de Flevopolder. De dag eindigt rond 18:00 weer bij KAF.

De kosten van deze dagtocht bedragen € 49,50 (dit is inclusief vervoer per bus, gids, koffie, thee en luxe lunchpakket). Kaarten zijn verkrijgbaar via het kaartverkoopsysteem van KAF. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marie-Josée Röselaers via marie-josee@landartflevoland.nl

De data voor de dagtochten van 2018 zijn zondag 27 mei, zondag 24 juni, zondag 29 juli, zondag 26 augustus en zondag 30 september.

Tours op maat

Voor groepen studenten, professionals, vrienden of familie kunnen wij tours op maat samenstellen. Ook bieden wij tours aan in het Engels en Duits. De kosten voor de gids, de lunch, de bus, de organisatie en eventuele extra’s worden dan aan u doorberekend. Tijdens deze tours kunnen ook andere locaties in Flevoland worden bezocht. Neem voor meer informatie contact op met Marie-Josée Röselaers via marie-josee@landartflevoland.nl.

DIY Tours

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de Land Art gaan bekijken. Kijk op onze pagina met locaties en routebeschrijving om te zien waar de Land Art te vinden is en hoe u er kunt komen.

Tips om onderweg te lunchen:
*Stadslandgoed De Kemphaan vlakbij De Groene Kathedraal van Marinus Boezem in Almere.
*De Taveerne bij Batavialand vlakbij Exposure van Antony Gormley in Lelystad.
*De Cantine bij Batavialand vlakbij Exposure van Antony Gormley in Lelystad.
*Hotel Van Saaze in de buurt van PIER+HORIZON van Paul de Kort bij Kraggenburg.
*Het Wapen van Ens in de omgeving van PIER+HORIZON van Paul de Kort bij Kraggenburg.
*De Oude Bieb in de omgeving van Sea Level van Richard Serra in Zeewolde