Magazine

Met trots presenteren wij het gratis Land Art Flevoland magazine. Dit magazine, mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij, functioneert als een complete bezoekersgids.

Het gratis magazine bevat algemene informatie over alle kunstwerken, de adressen en handige auto- en fietsroutes. Gerda van de Glind interviewde bezoekers, Sanne van Balen schreef een gedicht over Aardzee. Het nieuws van de herstelde kunstwerken wordt uitgebreid toegelicht. Welke kunstwerken zijn al opgeknapt? Wat staat er nog te gebeuren? Een prachtige illustratie van Observatorium door Elianne Koolstra siert de cover. Het geheel is aantrekkelijk vormgegeven door Petra Warrink.

Het magazine wordt in de week van 30 mei tot en met 5 juni 2022 huis-aan-huis verspreid door heel Flevoland. Het gaat mee als bijlage van Almere Deze Week, Zeewolde Actueel, FlevoPost Lelystad, FlevoPost Dronten en NoordOostpolder. Let op: de bekende NEE/NEE en NEE/JA stickers zullen niet worden opgenomen in de verspreiding.

Wordt het magazine niet bij jou bezorgd, maar heb je wel interesse? Kom dan naar het Land Art Weekend op 4 en 5 juni. Bij elk landschapskunstwerk staat een gids klaar bij wie je het magazine gratis kunt ophalen.

Daarnaast is het magazine verkrijgbaar bij het kunstpaviljoen van M. op de Floriade en bij de VVV in Almere centrum.

Bekijk hieronder alvast enkele pagina's:

Colofon

Het Land Art Flevoland Magazine is het tijdschrift van Stichting Land Art Flevoland dat eenmalig verschijnt naar aanleiding van het Masterplan Land Art Flevoland.

Jaargang 1, nummer 1
Mei 2022

Eindredactie
Sophia Zürcher

Ontwerp
Petra Warrink

Vertaling
Jane Szita

Aan dit nummer werkten mee:
Sanne van Balen, Gerda van de Glind, Martine van Kampen, Elianne Koolstra, Lot Meijers, Sophia Zürcher

Dank aan het bestuur van Stichting Land Art Flevoland: Demelza van der Maas, Suki de Boer en Vincent de Boer - en aan Yttje Feddes en Marie-Josée Röselaers.

Druk
de Toekomst, Hilversum

Oplage
165.000 exemplaren

Cover
illustratie door Elianne Koolstra

Mede mogelijk gemaakt door
BPD Cultuurfonds, Gemeente Almere, Gemeente Lelystad, Gemeente Noordoostpolder, Gemeente Zeewolde, Het Flevo-landschap, Mondriaan Fonds, Provincie Flevoland, Staatsbosbeheer, Vriendenloterij