Foto: Daan Kooiman

Familietour van M.

Ontdek met je familie al rennend, bouwend en dromend de bijzondere landschapskunstwerken van Flevoland.

Ga met z’n allen op deze leuke én leerzame familietour die je meeneemt langs drie landschapskunstwerken in Flevoland. Bij elk kunstwerk doe je leuke, gekke en actieve opdrachten om er een onvergetelijke middag van te maken. Verdwaal in een zilveren doolhof, doe de dans van de reus en vergeet niet die te gekke familiefoto te maken. Verzamel je met de opdrachten alle letters? Dan wacht aan het eind van de tour een mooie verrassing!

Deze familietour (een webapp), een initiatief van onze collega's van M., vind je hier: app.morethangames.nl/game/landart-flevoland

Gratis familietour

De familietour kun je in één dag doen of verspreid op verschillende dagen. Onderweg bezoek je de Land Art kunstwerken Polderland Garden of Love and Fire van Daniel Libeskind, Exposure van Antony Gormley en De Groene Kathedraal van Marinus Boezem. Om de hele tour te volgen heb je alleen een auto en een mobiele telefoon met internet nodig. Het is het leukst om één telefoon te gebruiken en de opdrachten samen, met het hele gezin, te doen.