Magazine

Met trots presenteren wij het gratis Land Art Flevoland magazine. Dit magazine, mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij, functioneert als een complete bezoekersgids.

Het gratis magazine bevat algemene informatie over alle kunstwerken, de adressen en handige auto- en fietsroutes. Gerda van de Glind interviewde bezoekers, Sanne van Balen schreef een gedicht over Aardzee. Het nieuws van de herstelde kunstwerken wordt uitgebreid toegelicht. Welke kunstwerken zijn al opgeknapt? Wat staat er nog te gebeuren? Een prachtige illustratie van Observatorium door Elianne Koolstra siert de cover. Het geheel is aantrekkelijk vormgegeven door Petra Warrink.

Het magazine is in de week van 30 mei tot en met 5 juni 2022 huis-aan-huis verspreid door heel Flevoland. Het ging mee als bijlage van Almere Deze Week, Zeewolde Actueel, FlevoPost Lelystad, FlevoPost Dronten en NoordOostpolder. Let op: de bekende NEE/NEE en NEE/JA stickers zijn niet opgenomen in de verspreiding. Daarnaast was het magazine verkrijgbaar bij het kunstpaviljoen van M. op de Floriade.

Wordt het magazine niet bij jou bezorgd, maar heb je wel interesse? Kom dan naar het Land Art Weekend (eerste weekend van juni): bij elk landschapskunstwerk staat een gids klaar bij wie je het magazine gratis kunt ophalen. Kun je niet zo lang wachten? Neem contact op met communicatie@landartflevoland.nl of haal een exemplaar op bij de VVV in Almere centrum.

Bekijk hieronder alvast enkele pagina's:

Colofon

Het Land Art Flevoland Magazine is het tijdschrift van Stichting Land Art Flevoland dat eenmalig verschijnt naar aanleiding van het Masterplan Land Art Flevoland.

Jaargang 1, nummer 1
Mei 2022

Eindredactie
Sophia Zürcher

Ontwerp
Petra Warrink

Vertaling
Jane Szita

Aan dit nummer werkten mee:
Sanne van Balen, Gerda van de Glind, Martine van Kampen, Elianne Koolstra, Lot Meijers, Sophia Zürcher

Dank aan het bestuur van Stichting Land Art Flevoland: Demelza van der Maas, Suki de Boer en Vincent de Boer - en aan Yttje Feddes en Marie-Josée Röselaers.

Druk
de Toekomst, Hilversum

Oplage
165.000 exemplaren

Cover
illustratie door Elianne Koolstra

Mede mogelijk gemaakt door
BPD Cultuurfonds, Gemeente Almere, Gemeente Lelystad, Gemeente Noordoostpolder, Gemeente Zeewolde, Het Flevo-landschap, Mondriaan Fonds, Provincie Flevoland, Staatsbosbeheer, Vriendenloterij