De Groene Kathedraal verwarmt

Het toekomstige Almeerse museum voor immersieve kunst M. organiseert in samenwerking met Land Art Flevoland de komende vier jaar activiteiten bij de landschapskunst.

Van 25 t/m 27 maart wordt De Groene Kathedraal in Almere een plek van warmte, voorstellingen, muziek, ontmoeting en debat. Collectief Walden speelt de voorstelling Warmte met daarbij elke dag een ander programma van activiteiten met en door de inwoners van Oosterwold. Verwacht stof tot nadenken, gezelligheid en inspiratie in Almere Oosterwold!

Het programma omvat verder een bos- en valleiwandeling met stadsboswachter Kim Buisman, een buurtborrel bij Boerderij Uniek Leven, concerten van Jolle Roelofs en Trio BOEZEM en een oefening in kathedraaldenken door Gouden Haas. In de avond wijzen de lichtkostuums van kunstenaars Jurrian van den Haak en Sanne Schouwink je de weg.

Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op Jijbentm.art

In samenwerking met M. ontwikkelt Land Art Flevoland de komende jaren (2022 - 2024) extra activiteiten bij de landschapskunst in Flevoland. De activiteiten vinden verspreid over Flevoland plaats. Daarnaast verkennen we samen met provincie Flevoland en alle eigenaren van de landschapskunst welke rol het toekomstige museum kan spelen bij het vergroten van de zichtbaarheid en het beheer en behoud van de collectie. Op termijn kijken we ook hoe beide organisaties verder samengaan.