Steun ons

Support

Flevoland heeft een indrukwekkende collectie landschapskunstwerken. Land Art Flevoland houdt met haar activiteiten de werken levend en maakt ze beter zichtbaar. Wij geloven dat de pracht van kunst in de buitenlucht voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom roepen we liefhebbers op, om onze stichting te steunen!

De eigenaren beheren en onderhouden de kunstwerken, terwijl Stichting Land Art Flevoland verantwoordelijk is voor publieke toegang, tours, activiteiten én zich buigt over de lange termijn en de status van de collectie als bijzonder erfgoed. Hiervoor worden we ondersteund door de provincie, verschillende fondsen en andere partners.

Vind jij ook dat de land art in Flevoland meer aandacht verdient?
Steun Land Art Flevoland met een eenmalige donatie! Dankzij jouw steun kunnen we de collectie bewaren voor toekomstige generaties, meer activiteiten organiseren en educatieve projecten opzetten.


Of kom in actie! Heb jij interesse om je in te zetten als vrijwilliger bij een van de tours of andere activiteiten? Wil je als bedrijf ons sponsoren of wellicht een grotere schenking doen? Neem contact met ons op via communicatie@landartflevoland.nl. Stichting Land Art Flevoland heeft een registratie als Culturele ANBI bij de Belastingdienst, wat fiscale voordelen biedt voor donateurs.


Alvast enorm bedankt!