Tours

Bustours 2024

De laatste bustour van 2023 was op 24 september. Begin 2024 maken we de data bekend van de bustours in de zomer.

Georganiseerde bustours

(Her)ontdek de bijzondere land art van Flevoland tijdens een Land Art Tour. Met een bevlogen gids aan je zijde verken je een selectie uit de collectie landschapskunst van Flevoland. De volgende tours vinden naar verwachting plaats in juli, augustus en september 2024.

Hoe ziet de bustour eruit? In 2023 begonnen de tours om 9.30 uur in Almere of Lelystad. Tijdens de tour vertelde een ervaren gids meer over de kunstwerken zelf, waarom ze nu juist in Flevoland zijn geplaatst, en over de geschiedenis van het gebied. ’s Middags werd voor lunch gezorgd en eind van de middag een kop stevige soep. Rond 18.30 uur was de bus terug.

Tickets kostten 60 euro per persoon, dat is inclusief comfortabel busvervoer, een ervaren gids, goede lunch en een kop stevige soep aan het einde van de dag.

Eigen Tour

Kun je niet op de data van de bustours, of wil je reizen met je eigen groep? We bieden ook tours op maat aan, neem contact op met tours@landartflevoland.nl om de mogelijkheden te bespreken. Of rij zelf de route.

Let op

Let op: niet alle kunstwerken zijn optimaal toegankelijk voor mindervaliden. Indien u beschikt over een rolstoel raden wij aan deze mee te nemen, aangezien sommige kunstwerken alleen per voet bereikt kunnen worden. Geef van tevoren aan of u een inklapbare rolstoel meeneemt, zodat wij de busmaatschappij kunnen informeren. De afstanden variëren van een aantal meter tot 500 meter. Daarnaast raden we (waterdichte) wandelschoenen aan.