Bustours

Georganiseerde bustours

Ga op pad met onze bustour en (her)ontdek de bijzondere land art van Flevoland. Met een bevlogen gids aan je zijde verken je een selectie uit de collectie landschapskunst van Flevoland. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om op twee losse dagen de collectie te ontdekken. Wie ze beide boekt krijgt korting - en ziet dan verspreid over de twee dagen toch alle kunstwerken. Bekijk per tour welke kunstwerken er op het programma staan en boek alvast je ticket!


Programma zondag 15 & 22 september

  • 15 september 2024: Vertrek vanaf Station Lelystad. (Noordelijke route): Bezoek aan de werken Exposure, Engelen/Angels, Observatorium, Deltawerk // en PIER+HORIZON.
  • 22 september 2024: Vertrek vanaf Almere Poort Station. (Zuidelijke route): Route komt langs Polderland Garden of Love and Fire, Aardzee, Riff, PD#18245, Sea Level en De Groene Kathedraal.

Info: De tour begint om 10:00 uur en rond 15:00 uur is de bus weer terug op het station. Lunch op een mooie locatie is inbegrepen.
Prijs: Per dag €35,- per persoon. Een combiticket voor beide dagen kost €60,- per persoon.
Let op: Elke combiticket combineert de twee dagen bustours. Echter, omdat de tickets geldig zijn vanaf de eerste eventdatum, wordt alleen 15 september op de ticket vermeld. Maar geen zorgen, uw ticket is zeker ook geldig voor het tweede weekend op 22 september!


Programma zondag 29 september

Tijdens deze XL-bustour neemt een gids je mee langs alle tien landschapskunstwerken van Flevoland. De tour begint om 9:30 in Almere. We bezoeken achtereenvolgens: Polderland Garden of Love and Fire, Aardzee, Exposure, Engelen/Angels, Observatorium, Deltawerk // , PIER+HORIZON, Riff, PD#18245, Sea Level en De Groene Kathedraal.

Tijden: de tour begint om 9:30 uur en rond 20:00 uur is de bus weer terug bij Station Almere Poort.
Inbegrepen: ’s Middags wordt voor lunch gezorgd en eind van de middag een stevige kop soep. Prijs: Een ticket kost €60,- per persoon.

Let op

Let op: niet alle kunstwerken zijn optimaal toegankelijk voor mindervaliden. Indien u beschikt over een rolstoel raden wij aan deze mee te nemen, aangezien sommige kunstwerken alleen per voet bereikt kunnen worden. Geef van tevoren aan of u een inklapbare rolstoel meeneemt, zodat wij de busmaatschappij kunnen informeren. De afstanden variëren van een aantal meter tot 500 meter. Daarnaast raden we (waterdichte) wandelschoenen aan.