4 en 5 juni 2022
De Groene Kathedraal van Marinus Boezem, illustratie door Elianne Koolstra

Land Art Weekend

Tijdens het jaarlijkse Land Art Weekend wordt de collectie land art van Flevoland in het zonnetje gezet.

Het Land Art Weekend 2022 vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni. Tijdens het Land Art Weekend staat op elke locatie van 11.00 tot 17.00 uur een gids die enthousiast kan vertellen over het kunstwerk en al je vragen kan beantwoorden. Daarnaast organiseren we op verschillende locaties voorstellingen en activiteiten.

Het Land Art Weekend vindt ieder jaar plaats in het eerste weekend van juni. Makers vanuit verschillende disciplines organiseren activiteiten bij de kunstwerken. Zo gaat het virtual realityproject van Black Pencil in première in De Groene Kathedraal, geeft Tai Chi Tao Lelystad tweemaal daags lessen tai chi bij Exposure en kun je tekenworkshops door Elianne Koolstra volgen bij Riff, PD#18245. Verder staan op het programma: performances door jonge kunstenaars, een ochtendconcert, een theaterwandeling, een rondleiding door een restaurator, een artist talk, en een voordracht door een spokenwordartiest.

Klik hier voor meer informatie over het programma

Locaties

Klik hier voor alle adressen van de kunstwerken

De kunstwerken liggen verspreid over de hele provincie Flevoland: Noordoostpolder (Marknesse en Kraggenburg), Dronten (Biddinghuizen), Zeewolde, Almere, Lelystad

Onze tips voor eten en drinken onderweg

Check voor de zekerheid de openingstijden en om te reserveren: bij deze lokale horeca-ondernemers kan je tijdens je route even pauzeren voor een hapje en een drankje. En als reserveren niet lukt kan je altijd terecht bij de Takeway van Hajé langs de A6, ook voor een lekkere meeneemkoffie.

Bij Riff, PD#18245 - Beachclub NU (met uitzicht op het Veluwemeer)
Bij Deltawerk// - Proeflab// (met uitzicht op het kunstwerk)
Vlakbij Exposure - De Cantine
Bij PIER+HORIZON - buurvrouw Heidi Vereecken zet vaak koffie en lekkers neer bij de picknicktafel! Doe wel een duit in het zakje.
Bij Engelenzender (parkeerterrein Trintelhaven) - Checkpoint Charlie is beide dagen geopend tot 15.00 uur.

Archief

Benieuwd wat we eerder hebben gedaan? Bekijk hier de pagina's van

Land Art Weekend 2019

Land Art Weekend 2020

Land Art Weekend 2021