#landartdronewedstrijd

Doe tijdens het Land Art Weekend 2018 mee aan de dronefotowedstijd! Neem je eigen drone mee of kom naar de demonstratie van Laurens de Graaff bij de Polderland Garden of Love and Fire.

Foto's kan je inzenden via Instagram, voorzien van de hashtag #landartdronewedstijd. Stuur ons daarbij je contactgegevens, zodat we je kunnen bereiken over de uitslag (kan ook apart per mail, op info@landartflevoland.nl). Als je geen Instagram account hebt en die liever niet wilt maken kan je je foto's ook naar datzelfde mailadres mailen. Tijdens het weekend verschijnen de ingezonden foto's alvast hieronder op onze site.

Inzending sluit zondag om 15:00 uur. Daarna gaat de jury de foto's beoordelen, dat zijn:
- kunstenaar Maria Pask, deelnemer aan het programma en de tentoonstelling Land Art Live, zij maakte in 2016 een interventie bij Sea Level van Richard Serra in Zeewolde. Maria geeft ook les aan de KABK in Den Haag.
- Jan Frans de Hartog, als stedenbouwkundige betrokken bij de totstandkoming van Almere én enthousiast drone-videomaker. Hij maakte de dronevideo's van de Land Art die je op deze site kan bekijken.
- Laurens de Graaff uit Emmeloord is enthousiast amateur-dronefotograaf en publiceert zijn foto's op zijn site Flying Flevoland. Tijdens het weekend doet hij demonstraties en legt hij je alles uit over dronefotografie.

Om 17:00 worden dan bij de afsluiting van het Land Art Weekend de winnaars bekend gemaakt - bij de prijsuitreiking is iedereen welkom! De winnende fotografen ontvangen een tour langs de Land Art voor 2 personen, een mooie print van hun foto en in de dagen erna worden de winnende foto's gepubliceerd op onze website, onze social media en in een persbericht.

Locatie: Pampushavenweg, Almere (tussen Brikweg en Oostvaardersdijk)